Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (2024)

  • Home
  • Paramedisch
  • Teamleider Paramedische afdelingen
  • Afdeling Paramedische Afdelingen
  • 28-32 uur per week
  • Locatie: Oost en West

Wil jij jouw leiderschapskwaliteiten op het gebied van verbinden, verandermanagement en innovatie inzetten voor OLVG? Voor onze Paramedische Afdelingen (Ergotherapie, Logopedie, Medisch Maatschappelijk Werk en Revalidatiegeneeskunde) zijn wij op zoek naar een ervaren en inspirerende teamleider.

Solliciteer

Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (1)

Over de functie

Samen met twee collega teamleiders behoren de Paramedische afdelingen tot jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de medewerkers van de ergotherapie, logopedie, medisch maatschappelijk Werk en het paramedisch secretariaat aan; zelfstandige enthousiaste groepen professionals. Daarnaast ben je de coördinator van netwerklocatie OLVG van Reade en ben je aanspreekpunt voor alle disciplines die werkzaam zijn binnen deze poliklinische zorg.

Als teamleider ben jij:

  • het aanspreekpunt voor zowel interne als externe zorgprofessionals, maar bovenal voor de medewerkers die je aanstuurt
  • je draagt proactief bij aan de continuïteit en kwaliteit
  • mede verantwoordelijk om de visie van de Paramedische afdelingen om te zetten in beleid en werkprocessen. Je hebt een visie over hoe jouw afdelingen in een ziekenhuis het beste tot haar recht komt
  • een verbinder die zorgt voor een nauwe samenwerking tussen de OLVG locaties en de verschillende disciplines binnen Paramedische afdelingen
  • op de hoogte van de vakinhoudelijke ontwikkelingen van jouw afdelingen én van de ontwikkelingen binnen OLVG

Als teamleider werk je nauw samen met de andere teamleiders binnen de RVE en neem je deel aan overleggen tussen o.a. de teamleiders, stafmedewerker kwaliteit, operationeel manager en de bedrijfskundig manager.

Kortom: een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving.

Werkomgeving

Binnen het besturingsmodel van OLVG zijn de RVE’s locatie-overstijgend georganiseerd (OLVG Oost en OLVG West). Er is een nauwe samenwerking tussen beide locaties en dit zal in de toekomst verder geïntensiveerd worden. Je komt te werken op beide locaties.

Het RVE management voor de Paramedische afdelingenwordt gevormd door de bedrijfskundig manager, de operationeel manager en de teamleiders. De operationeel manager geeft direct leiding aan de teamleiders die de RVE processen aansturen. De RVE omvat de disciplines ergotherapie, diëtetiek, fysiotherapie, logopedie, medisch maatschappelijk werk, kwaliteitsmedewerker en de secretariële ondersteuning.

Bij de Paramedische afdelingen werken ruim 90 medewerkers. Je werkt nauw samen met twee collega paramedische teamleiders waarmee je de verantwoordelijkheid deelt over het geheel.

De Paramedische afdelingen hebben een hoog ambitieniveau. Multidisciplinaire samenwerking is essentieel om kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden aan onze patiënten.Naast multidisciplinaire samenwerking in de kliniekis deze samenwerking ook terug te vinden in onze samenwerking met de Hartrevalidatie, Longrevalidatie en onze inzet in het Revalidatieteam van Reade.

Functie-eisen

We bedenken het liefst hoe het nóg beter kan. Op eigen wijze en met elkaar. Daarom breng jij jouw coachende en verbindende kwaliteiten mee die teams en mensen samenbrengt. Jij bent een echte inspiratiebron die medewerkers kan enthousiasmeren en motiveren.

Dit neem je ook mee:

  • een paramedische achtergrond op HBO niveau en minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen een ziekenhuis. Training op het gebied van verandermanagement is een pré
  • ervaring en / of affiniteit met de afdelingen ergotherapie, logopedie, medisch maatschappelijk werk en revalidatie
  • je hebt ideeën over hoe de genoemde afdelingen binnen en buiten OLVG gepositioneerd moet worden
  • je weet sturing te geven aan de afdeling op grond van bedrijfsmatige gegevens
  • ervaring met projectmatig werken en zet die ervaring afdelings-overstijgend in
  • leiderschapskwaliteiten, planningsvaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel en bent daadkrachtig, innovatief en besluitvaardig
Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (2)

Wij bieden

Werken bij OLVG betekent werken in hét stadsziekenhuis van Amsterdam. Een werkomgeving waar jij je optimaal kunt ontwikkelen. Want jouw wensen en ideeën doen ertoe. Zo doen we dat bij OLVG.

Daarom bieden we jou:

  • minimaal € 3.923,- en maximaal € 5.746,- bruto per maand (fulltime) in FWG-schaal 60 cao ziekenhuizen
  • dienstverband voor de periode van één jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd
  • eindejaarsuitkering van ruim 8%
  • vakantiegeld van ruim 8%
  • 144 uur vakantieverlof
  • goede reiskostenregeling (gratis OV!)
  • persoonlijk levensfasebudget van 57 uur verlof en de ruimte om te werken aan jouw eigen ontwikkelingswensen
  • pensioenregeling bij PFZW
  • voordeel op jouw ziektekostenpremie met onze collectieve ziektekostenverzekering. Kies uit IZZ of Zilveren Kruis Achmea
  • kortingen op verzekeringen en financiële diensten van Centraal Beheer Achmea
  • korting bij diverse lokale ondernemers, zoals eettentjes, cafés en sportcentra
  • onbeperkt toegang tot e-learnings en ons vitaliteitsprogramma
  • de keuze in arbeidsvoorwaarden die bij jou passen. Zoals een nieuwe telefoon, fiets of laptop met belastingvoordeel aanschaffen.

Dezearbeidsvoorwaardenzijn op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (3)

Sofia Faneyte (zij / haar) recruiter Bel recruiter 06-48507652

Interesse in deze vacature?

Heb je interesse? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de onderstaande sollicitatiebutton voor 9 augustus. De gesprekken vinden plaats in de week van 19 augustus.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jacqueline den Otter – de Bruine, teamleider diëtetiekvia 020 599 3473.

Indien bovengenoemde contactpersoon niet bereikbaar is, neem dan telefonisch contact op met de recruiter of mail naar recruitment@olvg.nl.

Solliciteer

Sollicitatieprocedure

  • Ontvangst van jouw sollicitatie
  • Sollicitatiegesprekken
  • Jouw indiensttreding
  • Welkom bij OLVG

Na het versturen van jouw sollicitatie, krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. Recruitment controleert na ontvangst van jouw sollicitatie of alles goed is binnengekomen. Indien er informatie mist of er vragen zijn neemt Recruitment contact met je op.

Jouw sollicitatie wordt beoordeeld op basis van jouw CV en motivatie om te bepalen of er een match is tussen jou en de vacature. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na het sluiten van de vacature een terugkoppeling te geven. Dat doen we telefonisch of per e-mail.

Voor medisch specialisten geldt de BBO-sollicitatieprocedure.

Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (4)

Als je geselecteerd bent, nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek op één van onze OLVG locaties. Het gesprek is met een aantal selectiecommissieleden veelal bestaande uit een leidinggevende en een directe collega van de afdeling. Je komt tijdens dit gesprek meer te weten over werken bij OLVG, de functie en je mogelijke toekomstige collega’s. En wij komen meer te weten over jou als persoon, jouw competenties en jouw capaciteiten.

Na het eerste gesprek volgt er een mogelijk tweede gesprek en/of een assessment (dit wordt indien van toepassing vooraf vermeld in de vacaturetekst). Je ontvangt voor alle gesprekken per e-mail een uitnodiging met alle nodige informatie.

Je ontvangt na alle gesprekken een persoonlijke terugkoppeling.

Voor medisch specialisten geldt een afwijkende sollicitatieprocedure. Klikhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (5)

Zodra je bij OLVG bent aangenomen neemt je toekomstige leidinggevende contact met je op. Hierna volgt een digitaal indiensttredingsproces. Je ontvangt hierover een e-mail bericht met welke informatie en documenten je hiervoor nodig hebt.

Voorafgaand gaan we referenties na en wordt jouw registratie gecontroleerd. Diploma verificaties verrichten wij middels het diplomaregister. Een VOG is verplicht om te werken bij OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (6)

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op de eerste werkdag een warm welkom krijgt. Zodra je start bij OLVG neem je deel aan de introductiedag. Zo leer je alle belangrijke informatie over werken bij OLVG en maak je kennis met andere nieuwe collega’s. Daarnaast word je natuurlijk zorgvuldig ingewerkt op de afdeling waar je gaat werken.

Vlak voordat jouw introductieperiode start, kun je de OLVG intro-app downloaden. Hiervoor krijg je van ons een unieke code. In de intro-app vind je uiteenlopende informatie, filmpjes en quiz'jes over OLVG.

Voor medisch specialisten kijkhiervoor meer informatie over de BBO-procedure.

Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (7)

Gerelateerde vacatures

: waar ben jij op je plek?

28-32 uur | Oost en WestSamen met twee collega teamleiders behoren de Paramedische afdelingen tot jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de medewerkers van de ergotherapie, logopedie, medisch maatschappelijk…Bekijk vacature
Optometrist24-36 uur | Oost en WestAls optometrist houd je in nauwe samenwerking met onze oogartsen zelfstandig spreekuur, verricht je optometrisch onderzoek en doe je de controles van de cataractpatiënten, onderzoek…Bekijk vacature
Radiodiagnostisch laborant24-36 uur | Oost en WestAls radiodiagnostisch laborant ga jij aan de slag op één of meerdere van onze dynamische modaliteiten. Je bent tevens werkzaam op de Spoedeisende Hulp (SEH) van ons stadsziekenhuis,…Bekijk vacature

Of meer

Meer vacatures in vakgebied

Paramedisch

Bekijk

Alle vacatures

Onze vacatures als eerste ontvangen?

Vacaturemail

Daarom OLVG

Ben je er nog?

Omdat je al een tijdje niet meer actief bent op deze pagina zijn we benieuwd of je nog interesse hebt in deze vacature. Daarom vragen we je om op de knop 'Ja ik ben nog bezig' te klikken. Dan checken we voor jou of de vacature nog open staat; Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen we je door naar ons vacature overzicht.

  • Home
  • Privacy- en cookieverklaring
  • Disclaimer
  • Sitemap
  • Contact
Vacature Teamleider Paramedische afdelingen (2024)
Top Articles
x and y axis - Math Steps, Examples & Questions
Cartesian Coordinates
Mickey Moniak Walk Up Song
Why Are Fuel Leaks A Problem Aceable
Canya 7 Drawer Dresser
AllHere, praised for creating LAUSD’s $6M AI chatbot, files for bankruptcy
Skycurve Replacement Mat
Bashas Elearning
Le Blanc Los Cabos - Los Cabos – Le Blanc Spa Resort Adults-Only All Inclusive
What Auto Parts Stores Are Open
Tx Rrc Drilling Permit Query
Walgreens Alma School And Dynamite
Mawal Gameroom Download
Produzione mondiale di vino
Urinevlekken verwijderen: De meest effectieve methoden - Puurlv
Caliber Collision Burnsville
Cnnfn.com Markets
Belly Dump Trailers For Sale On Craigslist
Nutrislice Menus
Velocity. The Revolutionary Way to Measure in Scrum
Metro Pcs.near Me
zom 100 mangadex - WebNovel
Espn Horse Racing Results
Harrison County Wv Arrests This Week
Coindraw App
*!Good Night (2024) 𝙵ull𝙼ovie Downl𝚘ad Fr𝚎e 1080𝚙, 720𝚙, 480𝚙 H𝙳 HI𝙽DI Dub𝚋ed Fil𝙼yz𝚒lla Isaidub
3473372961
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Current Time In Maryland
Japanese Pokémon Cards vs English Pokémon Cards
Save on Games, Flamingo, Toys Games & Novelties
Agematch Com Member Login
Grapes And Hops Festival Jamestown Ny
Heelyqutii
Fototour verlassener Fliegerhorst Schönwald [Lost Place Brandenburg]
Telugu Moviez Wap Org
Dee Dee Blanchard Crime Scene Photos
Jack In The Box Menu 2022
Lovely Nails Prices (2024) – Salon Rates
Lake Kingdom Moon 31
Tricia Vacanti Obituary
Mathews Vertix Mod Chart
Hk Jockey Club Result
How to Connect Jabra Earbuds to an iPhone | Decortweaks
Sacramentocraiglist
Iron Drop Cafe
Theater X Orange Heights Florida
Fine Taladorian Cheese Platter
Mlb Hitting Streak Record Holder Crossword Clue
Goosetown Communications Guilford Ct
Unit 4 + 2 - Concrete and Clay: The Complete Recordings 1964-1969 - Album Review
Chitterlings (Chitlins)
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5937

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.